Hyvä lukija,

politiikka on vienyt merkttävästi aikaani. Siksi blogin päivittäminen on ollut tauolla. Sama aikaavievyys koskee myös opintojani.

Opiskeluni ovat lähteneet hyvin käyntiin. Olen huomannut ihastuneeni sosiaalipolitiikkaan, kotimaiseen kirjallisuuteen ja tietenkin aikuiskasvatustieteeseen. Mahduin sittenkin lukemaan venäjää, koska yliopiston resurssit riittivät kolmannen ryhmän perustamiseen.

Eilen tarkotukseni oli mennä Vihreiden laiva-ryhmän kokoukseen. Kuitenkin tuli yllättävä mutka matkaan, kun kompastuin kävelytiellä noin 50 metrin päässä kodistani. Lensin eteenpäin, ja sitten seuraavaksi olin vatsallani maassa. Lopputulos: farkut rikki polven kohdalta, polvessa kaksi haavaa, polvi kipeä, kyynärvarressa haava ja kämmenpohja verisillä ruhjeilla. Miellyttävä huomio oli se, että 4/5 ohikulkijoista kysyi, voisivatko he auttaa jotenkin.

Menin hoitamaan ruhjeita kotiini, mistä kiitän siskoani. Sen jälkeen pääsin käymään pankissa. Tämän jälkeen olikin Vihreiden viini-ilta, jonka kruunasi Vihreiden puheenjohtajan, työministeri Tarja Cronbergin läsnäolo. Olen löytänyt Vihreistä hyvin paljon samanhenkistä porukkaa. Iloni on olla Vihreiden porukassa mukana.

Etsikää itsellenne iloa ja pitäkää siitä kiinni,

t. Jukka